Dva sretnika će ipak moći ući na Koševo po prvi put ove sezone

Dva sretnika će ipak moći ući na Koševo po prvi put ove sezone

E. Škorić

Sarajevo će nastavak dobrog niza u Premijer ligi tražiti za vikend kada dočekuje Široki Brijeg u okviru 11. kola Premijer lige BiH.

Poznato je da i dalje nema publike na bh. stadionima zbog pandemije koronavirusa, no kroz nagradnu igru FK Sarajevo planira da jednog svog aktivnog člana zajedno s prijateljem uvede na stadion za duel sa Širokim.

Dakle, aktivan član Bordo kluba koji bude nagrađen imat će čast da zajedno s prijateljem dođe na Koševo prvi put u ovoj sezoni i da uživa u derbiju između Sarajeva i Širokog Brijega.

Više o tome pročitajte ovdje

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Presidente
ajmo siroki, gazi smrde i hebi dzalajlabade
2 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi