Dva treninga Zmajeva u Stockholmu

Uoči meča sa Šveđanima

Dva treninga Zmajeva u Stockholmu

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine okupiće se u četvrtak u prijestolnici Švedske Stockholmu, gdje u subotu igra prijateljsku utakmicu sa domaćom selekcijom.

Zmajevi će prije utakmice u Stockholmu na stadionu Rasunda odraditi dva treninga. Prvi je planiran već u četvrtak, po dolasku u Stockholm, u 18 sati, dok će drugi trenenig izabranici selektora Safeta Sušića odraditi dan prije utakmice, također u 18 sati.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine održaće i konferenciju za medije na stadionu Rasunda u petak, poslije treninga.

Utakmica između Švedske i Bosne i Hercegovine igra se u subotu, na stadionu Rasunda, sa početkom u 19 sati.

Nakon Švedske, izabranici selektora Safeta Sušića gostovaće selekciji Njemačke, 3. juna u Frankfurtu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije