Dva velika promašaja obilježila duel Rada i Novog Pazara

Promašaji u fokusu

Dva velika promašaja obilježila duel Rada i Novog Pazara

Fudbaleri beogradskog Rada su u subotu na otvaranju proljetnog dijela Jelen Superlige sa minimalnih 1:0 savladali Novi Pazar golom Đurića u 74. minuti utakmice.

Ovaj duel obilovao je mnoštvom prilika, ali i gotovo nevjerovatnih promašaja. Na samom početku utakmice Nemanja Simić, fudbaler Rada, je bio sam "kao duh" na drugoj stativi, ali je na kraju njegov udarac završio pored iste stative.

Ovaj promašaj možete vidjeti na kraju prve minute video klipa. Da može gore i od ovoga pokazao je kapiten gostiju Žarko Udovičić (5:13 na video klipu) loptu sa bijele tačke Panenkom poslao preko gola domaćeg sastava.

Pogledajte ove promašaje:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.