Dvojac iz Sarajeva među najtalentovanijim u istočnoj Evropi

Holandski portal

Dvojac iz Sarajeva među najtalentovanijim u istočnoj Evropi

E. Škorić

Holandski portal voetbalzone.nl objavio je listu najtalentovanijih igrača u istočnoj Evropi.

Na popisu je 19 igrača, a među njima je i mlada nada FK Sarajevo Nedim Hadžić. Junior bordo tima već je bio na probi u Benfici i igrač je o kojem bruje evropski mediji, pa je tako uvršten i na listu holandskog medija.

Na spomenutoj listi je i kapiten Sarajeva Haris Duljević, a iz regiona su uvršteni Luka Zahović (Maribor), Ante Ćorić (Dinamo Zagreb), Filip Benković (Dinamo Zagreb), Nikola Milenković (Partizan)...

Igrači koji su na popisu smatraju se najvećim potencijalima na prostoru istočne Evrope i predviđaju im se bogate karijere u budućnosti. 

Kompletan popis:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Alexei Mirancsuk (Lokomotiv Moskva), Vyacheslav Podberezkin (Krasnodar), Viktor Kovalenko (Šahtar), Nikola Milenkovics (Partizan), Krzysztof Piatek (Cracovia), Andrei Ivan (Universitatea Craiova), Dawid Kownacki (Lech Poznan), Nedim Hadžić (FK Sarajevo), Luka Zahović (NK Maribor), Ante Ćorić (Dinamo Zagreb), Filip Benković (Dinamo Zagreb), Haris Duljević (FK Sarajevo), Krisztijan Filipovszki (Szileksz), Vyacheslav Karavajev (Sparta Prag), Miroslav Kacer (Žilina), Pavel Szavickij (Neman Grodno), Giorgi Haraisvili (Saburtalo).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti