Dvojica fudbalera iz Gane pojačala Krivaju

Klub iz Zavidovića dobio pojačanja

Dvojica fudbalera iz Gane pojačala Krivaju

E. Čaušević

Fudbaleri Krivaje iz Zavidovića danas igraju na gostovanju protiv Pobjede Tešanjke u okviru petog kola Druge lige FBiH grupa Centar.

Krivaja se nakon četiri odigrana kola nalazi na 14. mjestu sa samo jednim osvojenim bodom i jasno je da u klubu iz Zavidovića ne mogu biti zadovoljni otvaranjem sezone. Najbolji dokaz za to jeste činjenica da su danas predstavili dva nova pojačanja.

Nakon višemjesečne borbe u Krivaju su stigli fudbaleri iz Gane, a to su Feliy Siameh i Kingsley Yeboah. Oni su s Krivajom trenirali duže vrijeme, ali tek sada su dobili pravo za nastup. Krivaja je njihov dolazak potvrdila na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi