Dvojica igrača Sarajeva na posudbi u Igmanu iz Konjica

Salčinović i Blagojević idu na posudbu

Dvojica igrača Sarajeva na posudbi u Igmanu iz Konjica

E. Čaušević

Mladi fudbaleri Sarajeva, Mufid Salčinović i Zoran Blagojević, narednih šest mjeseci igrat će na posudbi.

Bordo klub je odlučio da ove mlade 19-godišnje igrače pošalje na posudbu narednih pola godine, te će Salčinović i Blagojević igrati u Prvoj ligi FBiH u dresu Igmana iz Konjica.

Ova dva mlada igrača Akademije FK Sarajevo imat će priliku da se dokažu u Igmanu, a bordo klub odlučio je da ih pošalje na posudbu jer na njihovim pozicijama ovaj klub trenutno ima veoma jaku konkurenciju.

Čelnici kluba su zajedno sa stručnim štabom odlučili da je za njih najbolje da narednih šest mjeseci igraju na posudbi, a klub će redovno pratiti njihove nastupe za Igman iz Konjica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi