Dvosatni sastanak u Torinu: Ferrara ostaje
Ferrara je (bar još neko vrijeme) trener Stare dame...

Bar još neko vrijeme...

Dvosatni sastanak u Torinu: Ferrara ostaje

Edmir Škorić

Nakon dvosatnog sastanka čelnika Juventusa sa trenerom Ciro Ferrarom, odlučeno je da italijanski stručnjak ipak ostane na klupi Stare dame.

Ciru Ferraru ponijele su dobre vile u dvosatnom pregovoru s čelnicima torinskog kluba. Naime, predsjednik kluba Jean-Claude Blanc te članovi uprave Roberto Bettega i Alessio Secco odlučili su da Ferrara ostane na kormilu kluba, unatoč katastrofalnoj formi u posljednje vrijeme te porazu od Milana (0:3).

"Sudbina svakog trenera odnosi se u rezultatima. Dakle, ako rezultati nisu tu onda klub kreće u akciju", prenosi Gazzetta dello  Sport Ferrarinu izjavu nakon sastanka.

Trese se Ferrarina stolica, a jedna od posljednjih njegovih šansi je duel s Napolijem u talijanskom kupu koji se igra sutra.

U redu za njegovo mjesto čekaju Guus Hiddink, dok italijanski mediji u posljednje vrijeme spominju i legendarnog talijanskog golmana Dino Zoffa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.