Dybala otkrio od kojeg fudbalera "kopira" slobodnjake

Donio preokret Juventusu protiv Udinesea

Dybala otkrio od kojeg fudbalera "kopira" slobodnjake

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa sinoć su uz dosta muke savladali Udinese sa 2:1 u meču 8. kola italijanske Serije A.

Stara dama je na svom terenu dočekala tim iz Udina sa dosta problema sa povrijeđenim igračima. Allegri je pokušao napraviti neke promjene u timu, ali vidjelo se da se Juve "pati" na terenu. Iako su gosti imali prednost, na kraju je aktuelni prvak Italije stigao do pobjede.

Preokret domaćoj ekipi donio je Paulo Dybala koji je postigao oba gola za Staru damu. Posebno impresivan bio je onaj iz slobodnog udarca, a napadač Juventusa otkrio je od koga je učio izvođenje slobodnjaka.

"Dosta vremena sam proučavao slobodne udarce koje je izvodio Riquelme, ali sam isto tako pratio i ostale igrače koji su poznati po izvođenju slobodnih udaraca. Želja mi je da jednog dana neko kaže za drugog igrača da izvodi slobodnjake kao Dybala", rekao je Dybala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti