Dybala ili Ronaldo? Stara dama odabrala ko će biti u središtu novog projekta
FOTO - EPA

Za narednu sezonu

Dybala ili Ronaldo? Stara dama odabrala ko će biti u središtu novog projekta

A. Beganović

Cristiano Ronaldo će najvjerovatnije napustiti redove Juventusa. Bar tako danas javljaju italijanski mediji.

U posljednje vrijeme mnogo se špekuliše o Ronaldovoj fudbalskoj sudbini, a čini se da je sve izvjesniji njegov odlazak iz Juventusa.

Iako sa Starom damom ima još godinu dana važeći ugovor, Ronaldo će vjerovatno promijeniti sredinu, no još uvijek se ne zna gdje će karijeru nastaviti jer mali je broj klubova na svijetu koji mogu ispoštovati finansijske zahtjeve jednog od najboljih igrača svih vremena.

Juventus, kako pišu italijanski mediji, je usred obnove tima i traži zvijezdu koja će biti u središtu novog projekta.

To, nije Ronaldo, odnosno između dvije opcije koje su im trenutno dostupne, čelnici Stare dame odlučili su da Dyabala bude igrač oko kojeg će se praviti novi tim.

Sjajni Argentinac nije briljirao u prošloj sezoni. Veliki broj utakmica je propustio zbog povrede, a u Seriji A je odigrao 20 mečeva. Postigao je četiri pogotka kojima je dodao tri asistencije, ali i pored svih problema koje je imao, očito je da mu u Juventusu vjeruju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Dybala je u redove stare dame stigao 2015. godine iz Palerma u koji je pak stigao 2012. iz argentinskog Instituta.

Za Juventus je Dybala ukupno odigrao 254 utakmice i pritom je postigao 100 golova kojima je dodao i 41 asistenciju.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

demar
Dyabala, strasan igrac
10 1
JuventinoBK
Tacno mi je vise muka od Juventusa, svaki dan ova sr citam. Alegri idiot ne zna da uklopi ronalda. Ostat bez ronalda je uzas, ko ce golove da daje, spominju onog jada zezusa, ma fuj
3 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi