Džafić: Kad je mogao GOŠK, zašto ne bismo i mi
Džafić u dresu Sarajeva

Džafić najveća opasnost odbrani Sarajeva

Džafić: Kad je mogao GOŠK, zašto ne bismo i mi

A. Beganović

U 3. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na Koševu će Sarajevo dočekati Gradinu, koja u prva dva kola nema poraza, ali niti pobjede.

Nakon dva domaća remija Gradina će u subotu imati i prvo gostovanje u premijerligaškom društvu i to na Koševu kod bordo momčadi.

U  Srebreniku su svjesni da je bordo momčad veliki favorit, no fudbaleri Gradine na Koševo ne dolaze s bijelom zastavom, a odbrana Sarajeva velikih problema mogla bi imati sa nekadašnjim igračem ovog kluba, Adinom Džafićem, koji se u remiju sa Olimpicom upisao u listu strijelaca.

"Lijepo je ponovo zabiti gol. Nakon saobraćajne nesreće konačno sam se upisao u listu strijelaca i doista nisam znao kako da se radujem. Još uvijek nemamo pobjede, ali nismo ni poraženi. Sarajevo je veliki favorit, bordo momčad igra dosta dobro, no nećemo se unaprijed predati", istakao je Džafić za SportSport.ba.

"Gledali smo nekoliko utakmica Sarajeva, upoznati smo sa kvalitetama, ali i manama bordo momčadi. Veliki je favorit Sarajevo, no bio sam na Koševu kada je bodove u Gabelu odnio GOŠK, zašto tako ne bi bilo i u subotu", zaključio je Džafić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti