Džafić: Mi smo odigrali pošteno, Gošk je kaznio naše promašaje

Rođeni i dalje top tema

Džafić: Mi smo odigrali pošteno, Gošk je kaznio naše promašaje

M. Maksimović

Rođeni su dalje top tema fudbalskih krugova u BiH. Mnogi su naravno jedva dočekali da se obruše na Velež klub koji je među prvima u BiH iz ''one lige'' iz koje usput nikada nije ispadao, osjetio draži ove Premijer lige.

Velež je tri sezone proveo igrajući u Prvoj ligi Federacije upravo zahvaljujući nekim drugim klubova.Tada je to malo koga interesovalo jer ipak je to bila druga liga. Danas je Velež dežurni krivac.

''Ne zanima me šta neko priča, niti ću ja niti će moji igrači nekome pravdati, izvinjavati. To sam rekao momcima u svlačionici. Prije utakmice se pričalo o tome kako će Velež pustiti, poslije utakmice isto tako. Ja ću reći svima koji špekulišu, pričaju da smo mi odigrali čisto, pošteno, pa ako ćemo ići u krajnost možda i svoju najbolju utakmicu od kako sam ja trener Veleža. Mi smo u svaku utakmicu ulazili sa istim ciljem, željom da osvojimo tri boda. protiv Goška smo kažnjeni za promašaje'' kaže trener Asmir Džafić

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.