Džafić: Ovo je bilo kao u najstrašnijim snovima

Trener Veleža nakon poraza od GOŠK-a

Džafić: Ovo je bilo kao u najstrašnijim snovima

Ekipa Veleža poražena je danas u Mostaru od GOŠK-a iz Gabele rezultatom 1:3. Nakon ovog poraza, Rođeni se nalaze na 13. mjestu na tabeli sa sedam bodova iz isto toliko utakmica. 

Nakon susreta održana je press konferencija na kojoj se prisutnima obratio trener mostarske ekipe, Asmir Džafić.

 

"Susret je počeo baš kao u najstrašnijim snovima za nas. Sve što smo planirali već je tada palo u vodu. Potom smo primili još jedan jeftin gol, a nakon minusa od dva gola u samo 15 minuta, gotovo je pa nemoguće se vratiti u utakmicu", rekao je nakon susreta Džafić te je dodao:

 

"Ukoliko želimo napraviti klub na zdravim temeljima i osnovama onda je potrebno vremena i strpljenja. To sam, uostalom, najavio još na početku sezone. Navijači imaju pravo biti ljuti, ali odlazak u ovom momentu nije rješenje."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Velež će u narednom kolu gostovati u Trebinju kod ekipe Leotara i imat će priliku da se iskupi za današnji poraz.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.