Džafić potpisao, dolazi i Mujić
Adin Džafić

Sarajevo se nastavlja pojačavati

Džafić potpisao, dolazi i Mujić

Adin Džafić, 22-godišnji napadač, zvanično je novi igrač Sarajeva, a na Koševo bi uskoro mogao doći i Nuhad Mujkić iz drugog tima francuskog Montpelliera.

Džafić je već odavno sve dogovorio sa bordo timom, nakon što nije uspio pronaći inostrani angažman, a od danas je i zvanično novi član Sarajeva.

Nekadašnji napadač Cibalije, Veleža i Čelika, potpisao je jednogodišnji ugovor sa timom sa Koševa uz mogućnost produženja na još jednu godinu.

Sarajevo se neće tu zasutaviti. U toku je finalizacija transfera Nihada Mujića, stopera drugog tima Montpelliera. Mujić je sugrađanin kapitena naše reprezentacije (obojica iz Dubrovnika).

Sigurno je da će Sarajevo dosta dobiti u zadnjoj liniji dovođenjem 24-godišnjeg stopera.

Od 16.08.2011. godine starta nastavak kampanje JA SAM SARAJEVO - BITI SRCEM VEZAN, U TOME LEŽI SNAGA. U sklopu kampanje bit će prezentovani novi paketi za sezonske karte, i to PORODIČNI PAKET (za 4 i više članova porodice), GRUPNI PAKETI (vrijedi za BORDO VIP) i KORPORATIVNI PAKET (popust za firme koje kupuju 5 i više godišnjih ulaznica). Svi detalji bit će dostupni online, na www.fcsarajevo.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.