Džafić povrijeđen u saobraćajnoj nesreći
Foto: Srebrenik.net

Igrač Sarajeva van životne opasnosti

Džafić povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

A. Beganović

Nekadašnji kapiten mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, koji od ove sezone brani boje Sarajeva, Adin Džafić, nastradao je u saobraćajnoj nesreći.

Naime, na magistralnom putu Tuzla - Orašje dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su teže stradale dvije osobe, a jedna od njih je  i fudbaler Sarajeva, Adin Džafić.

Odmah nakon nesreće Džafić i S.H su prebačeni u UKC Gradina, a za naš portal iz FK Sarajevo su potvrdili da je njihov fudbaler van životne opasnosti.

"Direktor kluba razgovarao je jutros sa Džafićem i u ovom trenutku je najvažnije da je van životne opasnosti", za SportSport. ba je rekao glasnogovornik FK Sarajevo, Dino Selimović.



Foto: Srebrenik.net

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.