Džakmić: Kočila nas je realizacija

Sarajevo okončalo pripreme

Džakmić: Kočila nas je realizacija

Sarajevo je odigralo posljednju pripremnu utakmicu u Ulcinju, a protivnik im je bila ekipa Berana iz Crne Gore.

Rezultat je glasio 1:1, a jedini gol za Sarajevo postigao je Sedin Torlak. Sarajevo je s ovom utakmicom završilo pripreme u Crnoj Gori.

"Možemo biti zadovoljni sa ovim pripremama, jer smo maksimalno odradili sve svoje zadatke. Mi smo i protiv Berana bili puno bolji protivnik, ali opet nas je kočila realizacija. Ipak, siguran sam da ćemo do početka prvenstva spremiti nišanske sprave. Sada se već polako počinjemo pripremati za utakmicu u Tuzli, gdje ćemo ići na pobjedu, koja bi nam otvorila vrata ka šampionskoj tituli", rekao je Muhamed Džakmić za SportSport.ba.

Sarajevo je protiv Berana nastupilo u sljedećem sastavu: Alaim, Rizvanović, Dudo, Torlak, Belošević, Muminović, Džakmić, Ihtijarević,  Hamzagić,  Hadžić, Avdić. Još su igrali: Hamzić, Pliska, Haris Handžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.