Kapiten Sarajeva pred duel sa Kukesijem

Džakmić: Ne smijemo dozvoliti greške kao u Albaniji

Sarajevo će sutra u okviru drugog pretkola kvalifikacija za Evropsku ligu na svom terenu ugostiti albanski Kukesi. 

Nakon što je u prvom susretu bordo tim nesretno poražen 3:2, ekipa sa Koševa se nada da će sutra doći do trijumfa i susreta sa Metalurgom u trećem pretkolu. 

"Znamo koliko nam znači ova utakmica. Ne samo nas nego i navijače i cijeli grad. Dat ćemo sve od sebe da odigramo što bolje i pokušat ćemo da prođemo. Prvu utakmicu odigrali smo kako smo odigrali, primili smo jeftine golove, u ovoj utakmici ne smijemo dozvoliti takve greške," rekao je Džakmić i nastavio:

"Pokušat ćemo da napadnemo od prve minute i postignemo pogodak što ranije. Dat ćemo svoj maksimum i uradit ćemo sve što je u našoj mogućnosti da prođemo dalje," rekao je kapiten Sarajeva. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.