Džakmić: Nemamo šta izgubiti
U taboru bordo tima vlada sjajna atmosfera

Fudbaleri Sarajeva jutros otputovali za Cluj

Džakmić: Nemamo šta izgubiti

Jutros su nogometaši Sarajeva poletjeli sa sarajevskog aeredroma, a atmosfera prije polijetanja je bila na visokom nivou.

Svi igrači su bili odlično raspoloženi i vidjelo se da jedva čekaju početak utakmice. Dosadašnji rezultati predstavljaju veliki uspjeh, a dan koji je pred nama će pokazati da li će ovi sjajni momci ući u anale BiH nogometa.

"Mi nemamo šta izgubiti, a možemo puno toga dobiti. Idemo u Rumuniju da se nadigravamo, a u prvom susretu smo pokazali da nisu puno bolji od nas. Ako budemo odigrali kao u drugom poluvremenu na Koševu imamo realne šanse za prolaz.", rekao je za SportSport.ba, uoči odlaska u Rumuniju, Muhamed Džakmić.

Od Alena Avdića se očekuju golovi, a zabio je kada je najviše trebalo - protiv Helsinborga. Alen se nada da će i ovaj put biti strijelac.

"Imao sam u ovim utakmicama dosta prilika, a zabio sam samo protiv Helsinoborga. Nisam bio naštimao nišanske sprave ali sada mislim da je sve u redu. Ako mi se ukaže prilika, sigurno je neću propustiti.", rekao je on.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije