Džakmić: Respektujemo protivnika, ali očekujemo pobjedu

Kapiten FK Sarajevo uoči Libertasa

Džakmić: Respektujemo protivnika, ali očekujemo pobjedu

Na današnjoj presss konferenciji uoči duela prvog pretkola Evropa lige u kojoj se Sarajevo sastaje sa Libertasom, predstavnicima medija se obratio i kapiten Muhamed Džakmić.

Džakmić je istakao kako njegovi saigrači i on ne bježe od uloge favorita, ali isto tako respektuju protivnika.

"Mi smo favoriti. Ne bježimo do toga. Svi očekujemo pobjedu i prolaz u drugo pretkolo. Sa puno respekta gledamo na protivnika", rekao je Džakmić dodavši:

"Imali smo priliku gledati dvije utakmice. Oni nemaju poseban kvalitet, ali su jako disciplinovani u odbrani gdje se brane sa osam igrača. Nadamo se da bi u prvoj utakmici mogli obezbijediti prolaz u drugo pretkolo."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.