Džakmić: Sve je još uvijek otvoreno

Klubovi iz Norveške, Turske i Poljske žele Džakmića

Džakmić: Sve je još uvijek otvoreno

Adnan Beganović

Iza kapitena Sarajeva Muhameda Džakmića sjajna je polusezona. Ovaj fudbaler sredine terena nosio je igru bordo momčadi i u svakom susretu ostavljao je srce na terenu.

Njegove igre nisu ostale nezapažene, pa je na njegovu adresu stigao poziv za  reprezentaciju, a pored toga i mnogi klubovi iz evropskih zemalja željeli bi ga vidjeti u svojim redovima.

"Iza nas je veoma turbulentna jesen. Bilo je mnogo problema, no mislim da smo se mi igrači izdigli iznad svega, te da smo na kraju ostvarili sasvim pristojan rezultat", rekao je Džakmić za SportSport.ba.

U posljednje vrijeme sve više se špekuliše sa odlaskom Džakmića iz Sarajeva, a kapiten bordo momčadi ne krije da postoje kontakti sa nekim inostranim klubovima, no isto tako tvrdi da je što se tiče nastavka njegove karijere sve otvoreno.

"Sve je još uvijek otvoreno, što se tiče nastavka moje karijere. Postoje kontakti sa nekim klubovima iz Norveške, Poljske i Turske, no u ovom trenutku ne želim govoriti o imenima istih, kako se eventualni transfer ne bi pokvario. Želja svakog igrača iz Premijer lige je otići u inostranstvo gdje može obezbjediti egzistenciju. Međutim, sve je još uvijek otvoreno, pa tako ni ostanak u Sarajevu nije nemoguć. Sve će se definitivno saznati u nekoliko narednih dana", rekao je Džakmić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.