Džakmić:Mogli smo slaviti s većom razlikom

Nakon trijumfa nad Slobodom

Džakmić:Mogli smo slaviti s većom razlikom

Sarajevo je u prvom susretu na svom terenu sasvim zasluženo svladalo goste iz Tuzle, koji su se kada se sve sabere i oduzme, prestavili u jako lošem izdanju.

Bordo momčad je imala kontrolu nad utakmiom čitavih devedeset minuta, a jedan od najboljih aktera susreta bio je Muhamed Džakmić, koji je gospodario sredinom terena.

"Drago mi je da smo odigrali dobar meč i na kraju sasvim zasluženo trijumfovali. Sada kada vidim kako je tekao susret, žao mi je što nismo slavili sa većom razlikom", rekao je Džakmić za naš portal i dodao:

"Nadigrali smo Tuzlake u svim segmentima igre i jednostavno nam nisu mogli parirati. Pobjedom nad Slobodom pokazali smo da znamo igrati i pod pritiskom, a nadam se da će iz susreta u susret naša igra biti sve bolja."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.