Dženan Durak pojačao Metalleghe BSI

Nakon epizode u Travniku

Dženan Durak pojačao Metalleghe BSI

Nekadašnji mladi bh. reprezentativac Dženan Durak pojačao je Metalleghe BSI.

Durak je od strane čelnika Travnika dobio je odriješene ruke da potraži novu sredinu, a nakon kraćih pregovora odlučio je prihvatiti ponudu prvoligaša iz Jajca s kojim je postigao dogovor na obostrano zadovoljstvo. 

"Dogovorili smo sve sa Dženanom Durakom. On je u proteklom periodu imao problema sa povredama, ali mi smo uvjereni da se radi o kvalitetnom igraču i pomoći ćemo da se vrati na stari kolosijek", izjavio je trener kluba Nermin Bašić za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Durak je prošao sve omladinske selekcije reprezentacije BiH i osim Travnika u svojoj dosadašnjoj karijeri još je nastupao za Zrinjski, Olimpic, Željezničar (U19) i njemački Freiburg (U19).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi