Dženan Durak priželjkuje pobjedu u Bijeljini

Olimpic u dobrom raspoloženju pred Mladost

Dženan Durak priželjkuje pobjedu u Bijeljini

Vukovi sa Otoke nastavak uspješnog rezultatskog niza potražit će u Bijeljini. Po drugi put u tekućoj sezoni Olimpic će snage odmjeriti sa debitantom Mladosti iz Velike Obarske. 

Prvi meč igran u Sarajevu pripao je timu koji je tada sa klupe predvodio Nedim Jusufbegović, a ostvaren je pogotkom u sudijskoj nadoknadi vremena.

„Mladost nas je u prvoj utakmici dobro namučila. Tada su pokazali da nisu naivan protivnik koji od prvog do posljednjeg minuta utakmice zna šta želi,“ kaže vezni igrač Olimpica Dženan Durak, koji će sutra zauzeti mjesto u startnoj postavi tima sa Otoke.

„Sutrašnji meč dočekujemo u dobrom raspoloženju, iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje pa samim tim priželjkujemo kvalitetnu igru i pobjedu i u Bijeljini. Ako smo na kraj izašli sa mnogo kvalitetnijim protivnicima, zašto onda ne bismo i sa Mladosti, iako će naravno dužni respekt prema protivniku kao i svakog puta postojati,“ dodao je Durak.

Miloš Vidović sutra neće nastupiti zbog viška žutih kartona, dok su od ranije zbog povreda odsutni Sulejman i Irhan Smajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti