Dženan Durak vjeruje u trijumf nad Slavijom

Vukovi pet utakmica bez pobjede

Dženan Durak vjeruje u trijumf nad Slavijom

Već pet utakmica u nizu Olimpic nije ostvario trijumf. Osim toga na posljednja četiri meča Vukovi su poraženi isto toliko puta, pa alarm iznad Otoke već uveliko zvoni. 

Olimpic će danas na gostovanje u obližnju Lukavicu kod Slavije, a jedan od najboljih igrača u timu Faika Kolara, Dženan Durak nada se pozitivnoim rezultatu.

„Bit će teško u Lukavici. Teren je sigurno u lošem stanju i neće biti lako igrati. Ne vjerujem da će utakmica biti lijepa za oko. Očekujemo rovovsku borbu cijelim tokom utakmice u kojoj ćemo nadam se mi uzdignutih pesnica napustiti teren,“ kazao je Durak i dodao:

„Nažalost izgubili smo sve šanse za Evropu, ali Slaviju moramo pobijediti. Nismo ostvarili trijumf već pet utakmica u nizu pa je pobjeda na današnjoj utakmici imperativ.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti