Dženan Uščuplić ostaje trener Sarajeva

Sarajevo će zadržati Uščuplića

Dženan Uščuplić ostaje trener Sarajeva

Midhat Šljivak

Fudbaleri Sarajeva nakon sedam godina konačno su došli do trofeja.

Bordo tim je pobjedom nad Čelikom u finalu osvojio Kup Bosne i Hercegovine, a sjajne igre tima s Koševa počele su dolaskom na trenersku klupu Dženana Uščuplića.

Sjajni trener Sarajeva je najzaslužniji što je tim stigao do trofeja. Igra koju su fudbaleri ovog tima pružali pod njegovim vodstvom bila je zaista fantastična. Pristup i zalaganje fudbalera prepoznat je i od strane publike, te je na Koševu iz utakmice u utakmicu sve više navijača.

Njegovim radom zadovoljni su i u rukovodstvu Sarajeva, te će na sjednici Upravnog odbora biti predloženo da Uščuplić ostane na kormilu tima i u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sutra je sjednica Upravnog odbora na kojoj će se raspravljati o Dženanu Uščupliću. Prijedlog prema Upravnom odboru je da Uščuplić i dalje ostane na kormilu kluba. Uvjeren sam da će tako i biti, jer su svi iz kluba prezadovoljni njegovim radom", rekao je za SportSport.ba sportski direktor FK Sarajevo Abdulah Ibraković.

Uščuplić će tako vjerovatno ostati na klupi Sarajeva i u narednoj sezoni u kojoj bordo tim ima izuzetno visoke ambicije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.