Dževad Šarić: Svi koji me poznaju znaju da nikada ne bih nikome nanio bilo kakvu štetu

Izvinio se klubu i navijačima

Dževad Šarić: Svi koji me poznaju znaju da nikada ne bih nikome nanio bilo kakvu štetu

E. Škorić

Povodom dešavanja na utakmici osmine finala Kupa BiH odigranoj 2. oktobra na stadionu Pecara član stručnog štaba FK Sarajevo, Dževad Šarić odlučio je da se oglasi.

Šarić je optužen da je udario jednog od igrača Širokog u gužvi i taj snimak je kružio internet portalima.

“Od početka utakmice stručni štab i igrači, su bili izloženi pritisku, vrijeđanju, psovkama i prijetnjama koje su dolazile sa tribina. Na terenu je postojala stalna napetost i istinski smo se svi plašili za našu sigurnost. Do eskalacije je došlo kada su naši igrači na terenu bili direktno ugroženi", rekoa je Šarić, dodavši:

"Do sada u svojoj karijeri nikada nisam učestvovao u bilo kakvim sukobima, svi koji me poznaju znaju da nikada nikome ne bih nanio bilo kakvu štetu. Uslovi u kojima sam radio ovu utakmicu pritisak i neprijateljska atmosfera su podsvijesno doprinijeli da se sve dogodi kako se dogodilo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovim putem, zbog svog bezobzirnog ponašanja, želio bih se javno izviniti prije svega protivničkom igraču a zatim i javnosti, klubu, vjernim navijačima i svim simpatizerima kluba što sam ih doveo u nelagodnu situaciju, te što sam narušio kredibilitet i integritet samog kluba", dodao je.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedoni46
i treba vratiti istom mjerom, nećeš ih valjda pustit da nas biju kako stignu? svaka čast
8 1
BN78
****o,a ne sportski radnik!Tebe treba doživotno suspendovati iz fudbala,pa igraj fudbal po Kobiljoj Glavi sa ******ma iz Raške i vuko****na Višegrada,Foče,Rogatice.
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi