Nakon potpisivanja ugovora

Džidić: Čitav grad mora stati uz Čelik

D. Kurbegović

NK Čelik danas je dobio prvo pojačanje u zimskoj pauzi. Nakon 12 godina u matični klub se vratio Aldin Džidić koji je tokom karijere još nosio dresove Žepča, Posušja, Travnika, Interblocka, Kamaza, Baltike i Shakhtara.

Zenički klub će njegovim angažmanom dodatno ojačati defanzivnu liniju, a o prvim utiscima nakon povrata u crno-crveni dres Aldin Džidić je govorio na današnjoj konferenciji za medije. 

"Poslije dugi niz godina igranja u inostranstvu vraćam se u najdraži dres, gdje sam i ponikao. Osjećam da dugujem klubu nešto, a to nešto treba pokazati ne samo riječima nego i djelima. Nadam se da će to i doprinijeti razvitku Čelika i boljem sutra klubu", ističe Džidić.

Njegov povratak u NK Čelik nagovještaj je zaokreta u politici kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja se nadam da bi Čelik trebao krenuti i dignuti se iz ovog sivila, ja sam ne mogu uticati na to sve. Treba se dignuti čitav grad, da u klub dođu pravi ljudi, koji će pomoći ne samo riječima nego i djelima. Nadam se da će stvari konačno krenuti na bolje", kazao je Džidić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi