Novi fudbaler Slobode

Džidić: Izabrao sam najbolju ponudu

Aldin Džidić je jedan od osmorice fudbalera Slobode koji su danas predstavljeni na Tušnju.

Bivši fudbaler Čelika istakao je da mu je drago što je potpisao za crveno-crne, te da je to bio najbolji izbor za njega u ovom trenutku.

"Od svih ponuda koju sam imao izabrao sam najbolju. Sloboda je kvalitetan tim sa iskusnim trenerom. Očekivanja su velika, želimo da budemo među najbolje tri ekipe u prvenstvu i da doguramo u Evropu što je dalje moguće", rekao je Džidić.

Sloboda će evropske utakmice igrati u Zenici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Za mene je to dodatni motiv. Želim da se dobro pokažemo pred zeničkom publikom", dodao je bivši fudbaler Čelika.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti