Džindo: U Goražde idemo po pobjedu

Trener Radničkog iz Lukavca

Džindo: U Goražde idemo po pobjedu

Fudbaleri Radničkog iz Lukavca će u subotu protiv Goražda odigrati derbi 20. kola 1. lige Federacije BiH.

Između trećeplasiranog Goražda i petoplasiranog Radničkog su samo dva boda razlike, pa će naredni meč biti od velike važnosti za oba tima. Tako misli i trener Radničkog, Irfan Džindo.

"Prosuli smo četiri boda u posljednje dvije utakmice, gdje smo planirali osvojiti maksimalnih šest. Sada gostujemo Goraždu, gdje se nadamo pobjedi. Svakako ćemo igrati na sva tri boda", rekao je za SportSport.ba Džindo, te dodao:

"Imamo težak raspored do kraja i mislim da je ovo možda i naša posljednja šansa da zadržimo priključak za vrhom. Zato sam svojim igračima poručio da nas zanima pobjeda na ovom gostovanju, iako je Goražde kvalitetan tim. Bolje igramo na strani nego na domaćem terenu i baš na tome temeljim sav ovaj optimizam. Možda je malo smjelo to reći, ali u Goražde putujemo po sva tri boda".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.