Ebert mijenja Kroosa u redovima Bayera?

Herthin veznjak na meti Apotekara

Ebert mijenja Kroosa u redovima Bayera?

Edmir Škorić

Bayer iz Leverkusena želi na kraju sezone dovesti igrača sredine terena berlinske Herthe, Patricka Eberta.

Apotekari žele što prije pronaći zamjenu za Toni Kroosa, koji će se vratiti u Bayern krajem ove sezone. Sportski direktor tima iz Leverkusena, Rudi Voeller je, navodno, Patricka Eberta zamislio kao idealnu zamjenu za Kroosa.

23-godišnji Ebert pruža dobre partije u dresu Herthe, unatoč lošem plasmanu berlinske momčadi. Osim toga, Ebert je ranije bio meta i portugalske Benfice. Kako bivši U-21 reprezentativac Njemačke nema prilično dobar odnos s trenerom Friedhelm Funkelom, izvjesno je da na kraju sezone napusti klub.

Berliner Zeitung navodi kako bi ponuda od 3 miliona eura bila dovoljna Apotekarima da dovedu svestranog igrača sredine terena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti