Ederson kao zamjena za Kaku

Brazilac umjesto Brazilca

Ederson kao zamjena za Kaku

Edmir Škorić

Teško je pronaći igrača koji će zamijeniti Kaku, no Rossoneri vjeruju da 23-godišnji ofanzivac Lyona, Brazilac Ederson, može biti zamjena za svog sunarodnjaka koji je ljetos otišao u Real Madrid.

Prema pisanju italijanskog Corriere Dello Sport AC Milan bi u Lyonu mogao pronaći svoju zamjenu za Brazilca Kaku. Tako bi Ederson (23) mogao preseliti sa Gerlanda na San Siro i pokušati igrom popuniti rupu nastalu odlaskom Kake u Real.

"Ederson ima sve kvalitete da postane Kakin nasljednik u Milanu", kazao je Antonio Caliendo, Edersonov menadžer koji je odlično upućen u dešavanja unutar Serije A.

Navodno, iz Milana su spremni razgovarati sa Francuzima, iako se čini da će Ederson biti skupa roba za Berlusconija i društvo. Baš kao što im je bio skup naš reprezentativni napadač Edin Džeko ili Emmanuel Adebayor.

Promašena investicija, bar za sada, na San Siru je i holandski reprezentativac Klaas-Jan Huntelaar koji je stigao iz Reala. On bi, piše CDS, mogao otići na White Hart Lane u zamjenu za ruskog napadača Romana Pavlyuchenka.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije