Edin Jakupović sudi vječiti derbi na Koševu

Za vikend utakmice 26. kola Premijer lige BiH

Edin Jakupović sudi vječiti derbi na Koševu

Najveći bosanskohercegovački derbi između Sarajeva i Željezničara sudit će Edin Jakupović.

Arbitar iz Bihaća je dobio čast da sudi 107. vječiti derbi koji će biti odigran u nedjelju na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", a pomagat će mu Sreten Udovičić, Haris Baković, Enes Đozić, Admir Šehović i Vladimir Bjelica. 

Čelik će u Zenici u okviru 26. kola dočekati Radnik, a ovoga puta pravdu na "Bilinom polju" će dijeliti Irfan Peljto. Njegovi pomoćnici će biti Amer Macić, Radislav Kačavenda, Dženan Milić, Adis Mulahasanović i Ilija Živković. Na Otoci će Olimpic dočekati Slobodu, a na centru će se naći Dragan Skakić, dok će istog dana Miloš Gigović dijeliti pravdu na meču Travnika i Veleža. 

Husein Terzić će suditi u Zvorniku gdje će se sastati Drina i Mladost, a Goran Paradžić će biti zadužen da dijeli pravdu u utakmici u kojoj Zrinjski dočekuje Vitez. Glavni sudac na susretu Širokog Brijega i Slavije će biti Haris Kaljanac, dok će Tomislav Čuić suditi u Prijedoru gdje će Rudar ugostiti Borac iz Banja Luke. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Klikom na sljedeći link možete pogledati kompletnu listu i zvanične termine utakmica 26. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi