Edin Mulić predsjednik NK Jedinstvo

Bihać

Edin Mulić predsjednik NK Jedinstvo

S. Grebović

Jučer je u hladnoj sali kulturnog centra u Bihaću održana redovna skupština nogometnog kluba Jedinstvo Bihać koja je trajala punih dva sata. Klub je dobio novog predsjednika i potpredsjednika, te izabrano je radno predsjedništvo  i upravni odbor.

Skupštinu je otvorio Mirza Skopljak, direktor kluba koji je formirao radno predsjedništvo od tri člana kojeg čine Mirzet Skopljak
, Arif Midžić
 i Anto Mršić. Podneseni su izvještaji o radu i finansijskom planu, a nakon toga je  formiran Upravni odbor kojeg sačinjavaju sljedeći članovi: Mulić Edin, Omanović Razim, Budimlić Asmir, Šehić Enes, Mulić Derviš, Fajković Fikret, Avdagić Mehmed, Demirović Mirsad, Hašić Enes, Alagić Adnan, Skopljak Mirzet, Dedić Edin, Jakupović Adem.

Upravni odbor je imenovao i novog predsjednika kluba, a riječ je o Edinu Muliću, poduzetniku iz Bihaća, a za njegovog zamjenika, odnosno na mjestu potpredsjednika kluba imenova je Fikret Fajković, poduzetnik iz Bihaća.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.