Edin Prljača sportski direktor Olimpica

Ponovo na Otoci

Edin Prljača sportski direktor Olimpica

Nekadašnji trener Sarajeva, Olimpica, Veleža i Travnika, Edin Prljača u budućnosti će obavljati funkciju sportskog direktora kluba sa Otoke. 

„Drago mi je zbog mog ponovnog dolaska u Olimpic. Koliko znate, ovo je danas ozbiljan i stabilan klub u Premijer ligi BiH, ali cilj svih nas je da idemo korak naprijed, te da klub izvedemo u Evropu,“ kazao je za zvaničnu stranicu kluba Prljača, te dodao:

„Mislim da se radi o dobroj i zdravoj sredini sa ambicioznim predsjednikom koji zna šta želi i vjerujem da ću biti od pomoći ovom klubu te da ćemo svi zajedničkim snagama napraviti korak naprijed te od Olimpica stvoriti još snažniji kolektiv, ne samo u bh.okvirima.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.