Niko ne provodi svoj odmor kao Edin Rustemović

Puni baterije za novu sezonu

Niko ne provodi svoj odmor kao Edin Rustemović

E. Čaušević

Iskusni vezni igrač Edin Rustemović na kraju minule sezone odlučio je napustiti Tuzla City.

Ovaj 28-godišnji fudbaler je trenutno slobodan igrač nakon što na kraju sezone nije postigao dogovor s tuzlanskim klubom oko nastavka saradnje.

Rustemović se trenutno nalazi na zasluženom odmoru gdje puni baterije za nove izazove koji ga očekuju naredne sezone.

Još uvijek nije poznato gdje će ovaj vezni igrač nastaviti svoju karijeru, ali sigurno da mu neće biti problem pronaći novi angažman.

Rustemović je putem Instagrama pokazao na koji način se odmara i uživa u prirodi koju nudi naša Bosna i Hercegovina.

Ovaj 28-godišnjak je objavio fotografiju iz ribolova i pokazao da u miru i tišini provodi svoj odmor.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rustemović je ponikao u Drini iz Zvornika, a u karijeri je pored Tuzla Cityja još igrao za OFK Beograd, Sinđelić, Sarajevo, Adana Demirspor, Slobodu i Zrinjski.

U protekloj sezoni Rustemović je odigrao 19 mečeva u svim takmičenjima za Tuzla City, te je postigao jedan pogodak i upisao jednu asistenciju.

Promo

Top Komentari

spectron
Čauševiću koliko dade Rustemović za ovaj kratki članak o njemu ? Pitam za jarana Kibeta,selam ! :)
7 0
soldo64
nisam znao da se u fudbalu ovako pune baterije ,Causevicu naslov ne odgovara tekstu ,baterije se pune radom a ne odmorom i ribolovom,uhvati se ti odbojke i kosarke mozda ti zena da koji dobar savjet pa da sta pametno napises
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi