Edin Višća: Ovo je jedan novi početak i nova reprezentacija, možemo napraviti velike stvari

Izjava bh. reprezentativca

Edin Višća: Ovo je jedan novi početak i nova reprezentacija, možemo napraviti velike stvari

E. Škorić

Bh. nogometna reprezentacija sinoć je oduševila igrom i rezultatom u Firenci protiv Italije (1:1).

Poveli smo golom Edina Džeke, ali je Italija izjednačila preko Insignea i na kraju podjela bodova u meču Lige nacija.

"Reakcije su dobre. S obzirom da je bio novi selektor i da kažem novi početak, imali smo kratki period da se spremimo, odradili smo dobro ono što je selektor tražio od nas. Igrali smo disciplinovani i to je ono što nam danas donosi rezultat", rekao je naš ofanzivac Edin Višća, dodavši:

"Uz Edina Džeku, svakoj reprezentaciji ćemo napraviti 4-5 prilika. Ovo je jedan novi početak i nova reprezentacija. Možemo do velikih stvari, ali moramo biti mirni. Slijedi nam Poljska, ali na dobrom smo putu. Moramo ostati na zemlji i ići korak po korak".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Amir Hadžiahmetović:

"Mislim da smo odigrali dosta disciplinovano i da je svaki igrač dao maksimum. Imali smo boljih prilika za tri boda. Neke prilike nismo iskoristili, ali nadamo se da ćemo protiv Poljske iskoristiti i da ćemo ostvariti pobjedu", istakao je Hadžiahmetović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi