Bodiroga: Nemam neki komentar; Mulalić: Rezultat malo razgali čovjeka

Press konferencija u Plavom salonu

Bodiroga: Nemam neki komentar; Mulalić: Rezultat malo razgali čovjeka

Haris Zilić

U 25. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine Željezničar je na Grbavici odigrao odličan meč i savladao Leotar rezultatom 3:0.

Nakon meča u Plavom salonu održana je press konferencija.

Prvi se medijima obratio trener Leotara Miodrag Bodiroga.

"Kada pokušavate riječi pronaći, da kažete bilo šta, bilo kakav komentar ja nemam. Neki dijelovi utakmice daju tračak nade, ali izađete na Grbavicu i vidite da ste daleko od toga. U sportu ste dobri koliko dobro radite. Došao sam do tačke da moramo neke stvari mijenjati. Morate voditi računa o svim stinicama. Pojedini igrači su danas pokazali da su daleko od ovog nivoa. Želji iskreno čestitam. Želim da mrvicu ove atmosfere mogu osjetiti u Trebinju kao na Grbavici", rekao je Bodiroga.

Zatim medijima se obratio trener Željezničara Edis Mulalić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nekada je trener najadnija osoba na fudbalskom terenu. Za sve si odgovoran, a za ništa nisi odgovaran. Da se vratim na utakmicu. Nastavili smo u nekom ritmu iz Trebinja, poboljšali smo neke stvari na treningu, danas smo to iskorstili. Bili smo ozbiljni", rekao je Mulalić i dodao:

"Svaki dan trener razmišlja šta popraviti u igri. Možda je jučerašnji dan važan za današnju pobjedu. Urodile su plodom neke strategije. Trener mora motivisati ekipu, ovim momci bez prigovora treniraju i sa platom i bez plate. Situacija je takva kakva je, čovjeka malo razgali rezultat."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi