Eduardo Da Silva ulaže u engleski klub u koji je doveo sina nekadašnje zvijezde Arsenala

Ne može bez nogometa

Eduardo Da Silva ulaže u engleski klub u koji je doveo sina nekadašnje zvijezde Arsenala

Edmir Škorić

Nekadašnji napadač Dinamo Zagreba, Eduardo Da Silva, odavno ne igra nogomet, ali još uvijek je prisutan u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Bivši golgeter Arsenala je navodno sa dugogodišnjim prijateljem i biznismenom Alexom Bernardesom preuzeo Gillinham Town koji se takmiči u 11. rangu engleskog nogometa.

"Obožavao sam svaku minutu provedenu u Arsenalu, bio sam tamo kao kod kuće. Ovaj projekt je također nešto čemu se jako veselim. Pomagao sam neke projekte u Brazilu i drago mi je da isto mogu i ovdje", rekao je Eduardo koji je najprije doveo u klub sina nekadašnjeg saigrača iz Arsenala Gilberta Silve.

"Alex mi je rekao da Gilberto Silva Junior želi igrati za nas, a ja sam mislio da je riječ o šali. Ipak, on je stvarno došao, a mi smo pobijedili u prve dvije utakmice u kojima je igrao", rekao je Eduardo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti