Efendić: Mislim da su dovedeni pravi igrači, koji će nam biti od velike pomoći

Kapiten Tuzla Cityja nakon utakmice u Antaliji

Efendić: Mislim da su dovedeni pravi igrači, koji će nam biti od velike pomoći

E. Škorić

Danas je u Antaliji odigran prijateljski meč u kojem su snage odmjerile ekipe Tuzla Cityja i TSC Bačka Topola.

Srbijanski superligaš je na kraju slavio pobjedu rezultatom 2:1. Ipak, kapiten Tuzla Cityja Samir Efendić je bio zadovoljan onime što je njegova ekipa danas pokazala.

"Iskreno, možemo biti zadovoljni, i stručni štab i mi, načinom na koji smo odigrali utakmicu. Mislim da smo pokazali zrelost na dobrom nivou za ovaj dio priprema, agresivnost i trčanje, što je najbitnije. Mislim da je jako bitna stvar što nemamo povrijeđenih igrača tako da idemo dalje. Ova utakmica je pokazala i još neke nedostatke koje trebamo popravljati, ali zadovoljni smo. Riječ je o jako kvalitetnoj ekipi protiv koje smo igrali, mislim da ako nastavimo u ovakvom ritmu da će sve biti dobro", istakao je nakon utakmice Samir Efendić.

"Vjerujem da smo još u fazi uigravanja i spremanja za prvenstvo tako da će nam ove utakmice dosta dobro doći da se uigramo i upoznamo sa novim igračima, koji će nam, ja se nadam, pomoći u nastavku sezone", istakao je kapiten ekipe Tuzla Cityja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mišljenje o novim igračima?

"Mislim da su Uprava i stručni štab ciljano dovodili igrače, za sada ja mislim da su to pravi igrači koji će nam sigurno biti od velike pomoći u nastavku prvenstva", poručio je Efendić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi