Efendić odradio suspenziju, u konkurenciji za Čelik

Dobre vijesti za Baljića

Efendić odradio suspenziju, u konkurenciji za Čelik

Trener Tuzla Cityja Elvir Baljić u nadolazećem meču protiv Čelika konačno će moći računati na kapitena Samira Efendića.

U posljednje vrijeme tuzlanskom timu ne ide najbolje u Premijer ligi BiH. Ubjedljiv poraz na gostovanju kod Zrinjskog dodatno je poremetio atmosferu u svlačionici, no ono što može da raduje trenera Baljića svakako je povratak Efendića.

Ovaj iskusni defanzivac zbog suspenzije nije bio u konkurenciji za protekle dvije ligaške utakmice, što se itekako osjetilo, no odradio ju je i za vikend će biti na raspolaganju Tuzla Cityju u meču protiv Čelika.

Podsjetimo, Efendić će suspenziju zaradio na meču s Borcem kada je sudija Mulahasanović njegov kontakt s Vranješom okarakterisao kao kazneni udarac i pritom mu pokazao direktan crveni karton.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Tuzla Cityju inače Efendić važi za jednog od najboljih fudbalera koji se, ako je zdrav, ni po koju cijenu ne izostavlja iz prve postave.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi