Sloboda gostuje u Zvorniku

Efendić: Uz maksimalan pristup i podršku do pobjede

J. Duvnjaković

Sloboda će u okviru 12. kola Premijer lige BiH gostovati u Zvorniku kod Drine. 

Izabranici Husrefa Musemića trenutno se nalaze na liderskoj poziciji, a seriju dobrih rezultata žele nastaviti i u sutrašnjoj utakmici. To je u razgovoru za SportSport.ba potvrdio i fudbaler Samir Efendić. 

"Protiv Drine nas očekuje jedna teška utakmica po teškom terenu. Mi smo favoriti, ali ćemo sigurno morati uložiti dosta truda i snage da bi ostvarili novu pobjedu. Sjajan je osjećaj kada si prvi na tabeli, nadam se da ćemo zadržati prvo mjesto što duže. Svi to želimo a ovaj klub i ovi navijači to zaslužuju", kazao je Efendić za SportSport.ba i dodao:

"Vjerujem da nas od strane uprave kluba očekuje veća podrška zbog ovih rezultata i nadamo se da će uprava stati iza nas i ispratiti ovaj uspjeh. Za moje dobre igre zaslužan je šef struke, shvatio sam na vrijeme šta traži od mene i šta je moj posao na terenu. Očekujemo veliku podršku navijača sutra jer će nam ona biti potrebna i nadamo se novoj pobjedi."

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.