Efren Suarez: Moj sin ide iz Barce

Talentovani Jeffren na izlaznim vratima

Efren Suarez: Moj sin ide iz Barce

Efren Suarez, otac mladog igrača Barcelone Jeffrena, najavio je odlazak svog sina.

Barcelona se trenutno nalazi u Miamiu, ali je po informacijama iz SAD mladi igrač već odletio za Lisabon kako bi potpisao ugovor za Sporting. Tata Efren je dosta razočaran nekim stvarima i otvorio je dušu medijima.

"Jeffren odlazi iz Barcelone bez teških osjećaja. Zahvaljuje treneru Guardioli na prilici koju mu je pružio, ali želi da igra više nego prošle sezone i zato odlazi u klub gdje će imati tu priliku, a ujedno će i nastupati u Evropskim kupovima", izjavio je Efren Suarez koji je ipak na kraju dodao tešku optužbu zbog špekulacija od prije mjesec dana da će njegov sin otići u Udinese u sklopu transfera Alexisa Sancheza.

"Jako je loša stvar da su ga koristili kao valutu bez razgovora sa nama", zaključio je tata Suarez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.