Eintracht slavio u Kaiserslauternu

Eintracht slavio u Kaiserslauternu

U pretposljednjem susretu osmog kola njemačke fudbalske Bundeslige Eintracht iz Frankfurta je slavio rezultatom 2:0 na gostovanju kod Kaiserslauterna.

Čini se kako neće biti ništa od visokog plasmana Kaiserslauterna ove sezone, koji je sezonu počeo iznenađujuće dobro, ali sada iz kola u kolo tone sve dublje, pogotovo nakon što je Lakić u 26. minuti promašio penal.

Pobjedu je u ovom kolu iz Kaiserslauterna odnijela ekipa frankfurtskog Eintrachta rezultaom 3:0.

Junak pobjede Eintrachta bio je grčki reprezentativac Gekas, koji je postigao oba gola za pobjednički sastav, dok je treći gol za goste postigao Meier sedam minuta prije kraja susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.