El Classico je bolji od milanskog derbija
Ibrahimović slavi pogodak u El Classicu

Primera Division

El Classico je bolji od milanskog derbija

Zlatan Ibrahimović je izjavio da je El Classico posebna utakmica koja se ne može porediti s milanskim derbijem Intera i Milana.

Ibrahimović je svojim golom odlučio nedjeljni derbi između Barcelone i Reala, a atmosferu u derbiju je opisao kao nevjerovatnom.

"Davao sam golove u milanskom derbiju protiv Milana, ali zabiti u El Classicu je mnogo bolje. Ni jedna utakmica se ne može porediti s ovom. To je utakmica međunarodnog značaja. Svako zna da je derbi Reala i Barcelone posebna utakmica. Prvo poluvrijeme sam gledao s klupe, drugo sam bio sudionik na terenu. Kad vidite taj naboj, atmosferu i osjetite pritisak, onda shvatite da je to posebna utakmica", rekao je Ibrahimović.

"El Classico je bio odličan, ali kada postignete gol nakon samo pet minuta, onda je sve lakše. To je bio poseban momenat. Gol je dao veliko samopouzdanje kako timu tako i meni. Još jednom se zahvaljujem Daniju na asistenciji", bio je oduševljen Zlatan Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.