El Shaarawy deset sedmica van terena

Peh za napadača Milana

El Shaarawy deset sedmica van terena

Napadač Milana Stephan El Shaarawy pauzirat će prema prvim informacijama najmanje deset sedmica nakon uspješno obavljene operacije stopala, potvrdili su iz Milana.

El Shaarawy ove sezone nikako nema sreće sa povredama. Odigrao je svega sedam utakmica, a veći dio polusezone mučili su ga problemi sa mišićem i stopalom. Povredu stopala na kraju je morao sanirati operacionim zahvatom koji će ga sa terena prema prvim prognozama udaljiti najmanje deset sedmica.

"El Shaarawy će biti van terena desetak sedmica nakon što je uspješno operisan i svi u klubu mu želimo što brži oporavak. Na terenu je već pokazao svoje umijeće i u ovom teškom trenutku treba se fokusirati na oporavak jer kada se vrati timu će itekako dobro doći. Već je dokazao da može puno pomoći", stoji na klupskoj stranici Milana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti