El Shaarawy: Izuzetno je važno da završimo drugi
Foto: EPA

O tituli više niko ne razmišlja, ali...

El Shaarawy: Izuzetno je važno da završimo drugi

Fudbaler Rome Stephan El Shaarawy je za italijanske medije istakao da je za njegovu ekipu izuzetno važno da sezonu završi na drugom mjestu.

U Romi o osvajanju titule već odavno ne razmišljaju, ali su svjesni da bi i direktan plasman u Ligu prvaka bio sasvim dobar rezultat za ovu sezonu.

"Svaka utakmica je bitna, a do kraja sezone su još samo tri susreta. Želimo biti na svom nivou i zadržati mjesto koje sada čuvamo i tako se plasirati direktno u Ligu prvaka. Ne smijemo dozvoliti da nas Napoli pretekne", rekao je El Shaarawy.

Roma je prošle sezone završila na trećem mjestu Lige prvaka i potom je izbačena u playoffu kvalifikacija za Ligu prvaka od Porta, pa u Rimu ne žele da im se ponovi nešto slično tome.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi