El Shaarawy odbio odlazak na posudbu

Napadač odbio odlazak

El Shaarawy odbio odlazak na posudbu

Midhat Šljivak

Prema navodima Sky Sport Italia, napadač Milana Stephan El Shaarawy odbio je mogućnost odlaska na posudbu u ekipu Genoe.

Ovaj talentovani 21-godišnjak dobiva malo prilike za igru u posljednje vrijeme, a nakon što se pojavila mogućnost da u januaru ode na posudbu u svoj bivši klub Genou,  on je to odbio,  te će ostati i dalje član Rossonera.

El Shaarawy je u Milan stigao 2011. godine iz Genoe, a tokom ljeta je bio povezivan sa odlaskom u Tottenham i Manchester City. Ipak, ostao je na San Siru, gdje će igrati barem do kraja ove sezone.

Za Rossonere je u ovoj sezoni El Shaarawy odigrao svega četiri utakmice, a jednom se upisao u strijelce.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.