El Shaarawy: Odbio sam nekoliko ponuda iz Rusije

Želi s Milanom osvajati trofeje

El Shaarawy: Odbio sam nekoliko ponuda iz Rusije

Adnan Beganović

Napadač Milana, Stephan El Shaarawy, u zimskom prelaznom roku imao je nekoliko bogatih ponuda iz Rusije, no iste je odbio jer s Milanom u narednim godinama želi osvojiti Scudetto.

"U drugoj polovici prošle godine mučio sam se s neuspjesima. Nakon problema s povredom dugo vremena se nisam mogao 100% oporaviti, a uslijedilo je i par teških mjeseci za mene i momčad, što je rezultiralo smjenom trenera", izjavio je Stephan El Shaarawy.

"Mislim da neću imati problema sa novim šefom jer ga pamtim kao starijeg igrača koji mi je mnogo pomogao na početku karijere. Siguran sam da je u stanju donijeti pozitivne promjene u Milan. Imao sam bogate ponude iz Rusije, ali odlučio sam ostati jer s Milanom želim osvojiti prvenstvo", dodao je napadač Rossonera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.