El Shaarawy u Milanu do 2018. godine

Talijan u Rossonerima do 2018. godine

El Shaarawy u Milanu do 2018. godine

Najbolji strijelac Milana u tekućoj sezoni, Talijan egipatskog porijekla, Stephan El Shaarawy produžio je ugovor sa talijanskim gigantom. 

Shaarawy je produžio ugovor do 30. juna 2018. godine. U ovoj sezoni sjajni napadač je postigao 18 golova i ubilježio četiri asistencije u 33 odigrane utakmice ove sezone. 

 

Njegove igre ove sezone privukle su interes brojnih evropskih klubova, među kojima se nalaze i klubovi iz Manchestera, United i City. Međutim sve špekulacije o njegovom odlasku sada se odbacuju, jer je Talijan produžio vjernost klubu. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije