Eldin Adilović odlazi u Izmir

Napadač Željezničara pred transferom

Eldin Adilović odlazi u Izmir

M. Skaka

Eldin Adilović pozvan je na intervju u Izmir gdje će razgovarati o transferu u redove tamošnjeg prvoligaša Bucaspor.

Glasnogovornik Bucaspora potvrdio je da su čelnici kluba pozvali tri igrača na razgovor:

"Pozvali smo Eldina Adilovića iz Bosne i Hercegovine, Nigerijca Coulibaly Yero i Belgijanca Steeve de Riddera na intervju. Razgovaraće se o uslovima transfera i ako sve prođe kako treba imaćemo nova pojačanja u klubu.", rekao je on.

Bucaspor je trenutno član drugog po snazi takmičenja u Turskoj. Prije tri godine, u 2010. izborili su i plasman u tursku Superligu, ali su nakon toga opet ispali u 1. ligu. Zanimljivo je da u ovoj ligi timovi mogu registrovati samo tri strana igrača (te još dva igrača iz turskih zemalja), pa će Adilović sigurno imati oštru konkurenciju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.