Elf s Kloseom protiv Holandije u Hamburgu

Oporavio se Miro

Elf s Kloseom protiv Holandije u Hamburgu

Edmir Škorić

Iskusni napadač Miroslav Klose u nedjelju je normalno odradio čitav trening s njemačkom reprezentacijom te je u konkurenciji za sastav protiv Holandije u utorak u prijateljskom srazu.

Njemačka u utorak u Hamburgu dočekuje Holandiju u prijateljskom susretu. Elfov selektor Joachim Loew, kako sada stvari stoje, moći će računati i na oporavljenog Lazijevog igrača.

Klose se u subotu pridružio reprezentaciju, a danas je bez problema odradio čitav trener. Podsjetimo da je propustio gostovanje u Kijevu kod Ukrajine zbog povrede tetive.

Spremni su i mladi igrač Borussije Moenchengladbach Marco Reus te Bayernov golman Manuel Neuer.

Ipak, nema Marcela Schemlzera. Bek njemačkog prvaka dortmundske Borussije povrijedio se u Kijevu te je iz Hamburga krenuo ka Dortmundu gdje će nastaviti proces liječenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.